Användarnamn

Lösenord
Endast medlemmar kan logga in på
Kalmar Fotoklubbs medlemssidor.

Kalmar fotoklubb, medlemsbloggar

Stefan Andersson

2014-03-12

2012-04-25

Bloggare: Stefan Andersson
2014-03-12
Vad får man fota och med vad?

Den "nya" fotolagen har väckt många frågor om vad, var och hur man får fotografera. Nu kan jag lägga till en liten detalj ytterligare. Nämligen med vad man får fotografera. Arrangören äger naturligtvis rätten att sätta spelreglerna. Oftast blir det fotografering förbjuden. På Melodifestivalens biljett så står det att det råder fotoförbud och förbjudet att filma och ta upp ljud. Några dagar innan festivalen så gick det ut ett mail till alla som köpt biljetter med massor av bra information inför festivalen. Nu med det intressanta tillägget för oss fotointresserade. Jag citerar "Inte heller systemkameror (kameror med utbytbart objektiv) eller ljud- och bildinspelningsutrustning. Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror får du gärna ta med in."
Det är tur det finns bra kompaktkameror så man kunde få några bilder.
Du är välkommen att köra bil på denna vägen - fast inte med BMW, Porsche och Mercedes. Tur att jag kör Seat.

Postat av Neil Mac Farlane 2014-11-11

a very interessting and informative piece of information. Great picture.

Postat av G Slätis 2014-03-23

Det känns som att dom som skrivit "reglerna" inte verkar ha en aning om hur bra kompaktkameror det finns idag! :o)

Skriv kommentar (läs våra regler först)

Skapad av Peter Eriksson, villagatan38.se