Användarnamn

Lösenord
Endast medlemmar kan logga in på
Kalmar Fotoklubbs medlemssidor.

Kalmar fotoklubb, nyhetssida

2017-12-13
Månadsmötet den 12 december

Fotoklubbens decembermöte mönstrade 16 medlemmar som inledningsvis trakterades med glögg och pepparkaka. Mötet fortsatte sedan med visning av ett bildspel som innehöll foton från tio av klubbens medlemmar. Gissningar om vem som var upphovskvinna eller upphovsman följde. Till slut fick ”rätt fotograf” kommentera sina bilder. Precis som förra året ett uppskattat inslag i klubbens verksamhet. Kanske något som borde återkomma oftare? Efter fika och macka var det sedan Rolf Linds uppgift att fungera som enmansjury och avgöra vem som tagit månadens bild på temat ”SVARTVITT”. Det blev Anna Sophie Forsberg som välförtjänt drog det längsta strået med ett på alla sätt välkomponerat mansporträtt. Stort grattis! Boppe avrundade sedan kvällens möte med att åter marknadsföra ambitionen att få så många medlemmar som möjligt att ställa upp med bilder till RIFO. Mer information om detta kommer på hemsidan framöver. Till sist en tillönskan om en god jul och ett gott nytt år till alla. (text och bild P-E Petersson)

Skapad av Peter Eriksson, villagatan38.se