Användarnamn

Lösenord
Endast medlemmar kan logga in på
Kalmar Fotoklubbs medlemssidor.

Kalmar fotoklubb, nyhetssida

2017-11-29
Månadsmötet 28 november

Vid fotoklubbens månadsmöte sista tisdagen i november kunde 17 deltagare räknas in. De fick inledningsvis se foton som Tomas Phil tagit på Varvsholmen under 1990-talet. Fina och snyggt monterade färgbilder. Mötets huvudnummer blev sedan Thomas Jeanssons ”miniworkshop” i ljussättning med studioblixtar för att få fina porträtt. Ett mycket uppskattat inslag. Efter sedvanligt fika fortsatte Thomas, denna gång som enmansjury, med att avgöra vem som tagit Månadsbilden på temat Människa/Människor. Det blev Göran Erlandsson som drog det längsta strået med ett kvinnoporträtt. Grattis Göran! Boppe avrundade vår träff med att berätta lite om innehållet i nästa möte som äger rum redan den 12 december. Förutom sedvanlig glögg och pepparkaka hoppas klubben kunna upprepa föregående års uppskattade inslag med visning av medlemmarnas egna bilder följt av gissningen ”VEM TOG BILDERNA?” Så därför uppmanas alla medlemmar att i god tid före den 12 december via mejl skicka fem bildfiler till Boppe med bilder tagna under år 2017. Kom också ihåg Månadsbilden med temat Svartvitt. (text och bild P-E Petersson)

Skapad av Peter Eriksson, villagatan38.se