Kalmar Fotoklubb - Medlemsblog

2021-01-15

Mastertävling

av Veronica Forsberg

Fick med glädje se att en av mina bilder kom på femte plats under rubriken "Ögonblick" i Mastertävlingen del 2. Nybörjar tur eller inte? Det varförsta gången som jag har skickat in en bild. Det gav mersmak.Bilden som heter Splash tog jag efter att mina söner hade spelat en tennisturnering och yngsta sonen Henric passade på att ta ett doppi sjön Krön utanför Vimmerby.

2021-01-08

RTF, Skara fotoklubb

av Veronica Forsberg

Fick resultat från RTF deltävling 1 som jag rekommenderade på min bildvisning. Jag fick en bild med på Visning A på tema träd. Kallar den Meditation.

Den tog jag när jag var med i Vimmerby FK och vi var på utflykt i Djursdal utanför Vimmerby. Vi var där för att fotografera Backsippan. Fick se

mannen sittande och vilande vid trädet. Det blev ju också en hel del backsippor fotade.

Se äldre inlägg:

C/O Boppe Perhamn