Kalmar Fotoklubb - Medlemsblog

av Boppe Perhamn

Vart tog filerna vägen?
Kan någon ge tips?
Vi var iväg på utflykt med Kalmar Fotoklubb.
Spännande motiv fångades bl.a en iller eller mink?
När jag kom hem kollade jag bilderna i kameran och det verkade finnas en och annan bild som jag såg fram emot att framkalla och redigera.
När jag sedan satte in kortet i datorn så fick jag meddelande, formatera kortet, innan det kan användas?

Konstigt.
Satt kortet tillbaka i kameran, samma där. Formatera.
Men det vågar jag inte?
Jag har fått ett förlag, som jag ännu inte prövat, men är det någon mer som kan ge tips.
Snopet är det, även om det inte är så viktiga bilder.
Jag kan åka en gång till och ta nya. Det är inte alltid det går?
Detta har jag inte varit med om någon gång tidigare.
Boppe Perhamn
OBS! Jag hade en kamera till, där har jag en del bilder. Men de flesta var tagna med 70-200.

2019-01-20

Bläsinge hamn besöktes

av Boppe Perhamn

Bläsinge hamn på Öland.

Lördagen den 19 januari besökte ett stort gäng fotografer denna underbara hamn. Solen lyste, termometern visade på 4-5 grader kallt. Ingen vind, och det fanns förutsättningar för en härlig dag.
Visst var ljuset hårt, eftersom vi samlades vid tiotiden. Det var en så klar och fin morgon, så några timmar tidigare hade nog varit klokt. Men det blev några bilder i alla fall. Trevligt att göra detta tillsammans med Ölands Fotoklubb. Här finns många goa härliga personligheter.  Det var inte många från Kalmar Fotoklubb, Göran och jag, men sen är det ju en del som är dubbelanslutna.
Kolla gärna några av bilderna på mitt galleri. Kallar mig inte direkt någon naturfotograf, men ändå.