Kalmar Fotoklubb - Medlemsblog

Utställning i Krusenstiernska Gården

av Boppe Perhamn

Hallå

Åter igen en dag på Krusenstiernska gården har genomförts.
Det var 23 konstnärer som visade sina alster, för ca 500 besökare.
Bra väder, och bra med folk, och bra stämning.
Fick åter igen vara med och visa mina bilder. Det blev 23 stycken, och flera nya, som jag gärna ville testa för publik. Det är riktigt roligt, att möta publiken på detta sätt.
Det blir ju mycket konstfolk som kommer. Inte många fotografer var där? Jo Helena Erngård var där, och som vanligt intresserad.
Men de som kommer är ofta intresserade av konst, och ofta bra på att läsa av bilder.
De fick höra mina berättelser/budskap och ha synpunkter. Många uppmuntrande ord, men också flera som vågade vara lite utmanande, i sina frågor och synpunkter. Det gillar jag.

Nu laddar jag för Himmelsberga konsthall under Skördefesten och helgerna i Oktober.
Då tillsammans med Björn Olivermark och Sven Arrelöv.
Vi har fått möjlighet att ställa ut i den mindre avstickaren, i stora konsthallen.

Helgen under Stadsfesten hade ju Kalmar Fotoklubb möjlighet att ställa i Krusenstiernska gården.
Riktigt roligt att de de bilder som de sex fotografer ställde ut.

Boppe

2022-08-13

av Boppe Perhamn

Vilket myller av liv det är i Kalmar denna helg.
Det är Statsfest. 11-14 aug 22.
På Krusenstiernska gården var det också full fart.
Där bland alla andra, fanns Kalmar Fotoklubb, med 6 utställare.
Riktigt roligt att se deras bilder. Skulle naturligtvis varit med, men hade inte möjlighet på eftermiddagen. Men det blev ett besök i alla fall.
Och dessutom, ska jag vara med nästa söndag, när 24 konstnärer ställer ut p gården.
Och då har jag fått möjlighet att vara med.
Dessutom ska jag ställa ut i konsthallen Himmelsberga, under Skördefesten.
Men nu var det roligt att se fotokompisar och deras bilder. Några hade verkligen skapat med nya bilder, och man ser att det utvecklas hela tiden. BRA!

Här kommer några bilder som jag tog under besöket.

Helenas bilder

Helena runt sina bilder

Lenas bild

Christers bilder

Fredrik

C/O Christer Granberg Ordf.