Kalmar Fotoklubb - Medlemsblog

Medlemsblog Boppe Perhamn [galleri]

2020-05-24

av Boppe Perhamn

Inte för att jag är så angelägen om att fotografera naturen, men det blir ändå en och annan bild därifrån just nu. Älskar att vistas i naturen!  Inte minst när våren kommer  och när allt växer fram. Bästa tiden! Är ute en hel del i dessa Cornatider. I helgen har jag även varit och besökt en av mina söner och hans  familj. Äntligen få träffa dem igen, och särskilt barnbarnen.
Naturligtvis försökte vi följa rekommendationerna och var mycket utomhus. När jag gick in i det stora växthuset, såg jag det direkt. På den genomskinliga plastduken till tak, fanns spår av höst. Löv som legat kvar där sedan i höstas. När solen lyste igenom dem blev det många härliga mönster. Ljusa bilder med spår av det som varit. Om ni går in på mitt galleri så förstår ni att det blev ett antal bilder. Vad hittar du för bilder i vårtid? Kanske också höstbilder i vårtid?

Foto: Boppe Perhamn

2020-05-18

av Boppe Perhamn

Nästan varje dag har jag en tid gått längs bäcken. Bäcken som förser Linnéasjön i Nybro med nytt vatten. Det blir en och annan bild i samband med promenaderna.
Mycket fint kommer och växer fram ur vattnet och åkanten. Men mycket skräp också, och de som inte borde finnas där, dyker upp. Några bilder har jag förevigat och finns på mitt Galleri.
HOPPAS NI OCKSÅ TAR TID, ATT GÅ UT I NATUREN, DET ÄR JU DEN BÄSTA TIDEN JUST NU. Om några veckor är det lite annorlunda, när ännu mer slagit ut.
Boppe

C/O Boppe Perhamn