20 Juni

ÄNTLIGEN!! Den nya sidan har landat

Fotoklubbens nya sida är här med flera nyheter:

• Större bilder i galleriet
  • Fler bilder i galleriet
  • Ny bilduppladdning
  • Nytt blogverktyg
  • mm

Hoppas även icke medlemmar uppskattar nya sidan som även är anpassad till mobiler och surfplattor.

Medlemmar, logga in för att ta del av de nya verktygen.

Tisdag 05 Juni

Mötet den 5 juni

Sista månadsmöte före sommaruppehållet bjöd på en minifotomara. Nio medlemmar gjorde sitt bästa för att samla på sig så talande bilder som möjligt med utgångspunkt i de sex teman som fotografen och filmaren Michelangelo Miskulin utformat. Vid mötet i augusti blir vi varse om resultatet visar SPEGLING, KONTAKT, GEOMETRI, YTA, VÄNTAN och LJUS. Fotograferna toppade avslutningsvis hela "anrättningen" med ett självporträtt.

Tisdag 29 Maj

MINIFOTOMARA

Månadsmötet den 5 juni kommer helt att ägnas åt en fotomara i miniformat. Fotografen och filmaren Michelangelo Miskulin kommer att utforma uppdrag/teman till deltagarna samt också svara för bedömningen av tävlingen med redovisning vid månadsmötet i augusti. Samling som vanligt i Västerportkyrkan klockan 18.30 då det lämnas ytterligare information och delas ut uppdrag/teman. Välkomna!

Torsdag 24 Maj

Snart kommer nya sidan

Den här nyhetstexten skrivs gör att testa om nya sidan funkar som den ska.

Hittills ser det bra ut.

En bild för oss som längtar!!!

• Jordgubbar
  • Smultron