29 Augusti

Höststart med Minifotomara

14 medlemmar dök upp på klubbens månadsmöte den 28 augusti. Tillsammans med fotografen och filmaren Michelangelo Miskulin diskuterades bilderna från vårens minifotomara. Michelangelo redovisade sedan sin bedömning av vilken fotograf som presterat den sammantaget bästa kollektionen med utgångspunkt från givna teman. Det blev Boppe Perhamn som drog det längsta strået. Grattis Boppe!

Efter sedvanligt fika med mycket fotosnack berättade Michelangelo om sitt arbete med såväl rörliga bilder som stilbilder vilket ledde till många frågor och givande diskussioner. Först när klockan närmade sig 21 bröt vi upp från mötet och klev ut i sensommarmörkret med känslan av att ha upplevt några givande timmar som sporrat vårt fotointresse.

// text och bild P-E Petersson

20 Juni

ÄNTLIGEN!! Den nya sidan har landat

Fotoklubbens nya sida är här med flera nyheter:

• Större bilder i galleriet
  • Fler bilder i galleriet
  • Ny bilduppladdning
  • Nytt blogverktyg
  • mm

Hoppas även icke medlemmar uppskattar nya sidan som även är anpassad till mobiler och surfplattor.

Medlemmar, logga in för att ta del av de nya verktygen.

Tisdag 05 Juni

Mötet den 5 juni

Sista månadsmöte före sommaruppehållet bjöd på en minifotomara. Nio medlemmar gjorde sitt bästa för att samla på sig så talande bilder som möjligt med utgångspunkt i de sex teman som fotografen och filmaren Michelangelo Miskulin utformat. Vid mötet i augusti blir vi varse om resultatet visar SPEGLING, KONTAKT, GEOMETRI, YTA, VÄNTAN och LJUS. Fotograferna toppade avslutningsvis hela "anrättningen" med ett självporträtt.

Tisdag 29 Maj

MINIFOTOMARA

Månadsmötet den 5 juni kommer helt att ägnas åt en fotomara i miniformat. Fotografen och filmaren Michelangelo Miskulin kommer att utforma uppdrag/teman till deltagarna samt också svara för bedömningen av tävlingen med redovisning vid månadsmötet i augusti. Samling som vanligt i Västerportkyrkan klockan 18.30 då det lämnas ytterligare information och delas ut uppdrag/teman. Välkomna!