Söndag 08 September

Utställningstips

Ölandsutflykt.
Öland är alltid Öland. Nära till hands, för oss som bor här i området. Ger alltid något, när vi tar oss tid att åka tid. Denna dag var det södra Öland som var första målet. Ölands Fotoklubb hade bjudit in till träff på NATURUM, södra udden. Där har klubben för tillfället en fotoutställning. Naturbilder av tjugotre fotografer. Fina och välgjorda bilder. Egentligen inte någon överraskning. Vi vet att Ölands Fotoklubb genom åren, har levererat många duktiga fotografer, med känsla för naturbilder. Här visas genomgående Ölandsbilder från norr till söder. Smått och stort, färg och svartvitt. Värt att se! Rekommenderas!  Även om vi inte var många från traktens fotoklubbar, så blev det en fin stund, där fikat och samtalet alltid är en höjdpunkt.
Foto o text    Boppe Perhamn

Lördag 07 September

Utställning på Öland

Ölandsutflykt.
Öland är alltid Öland. Nära till hands, för oss som bor här i området. Ger alltid något, när vi tar oss tid att åka tid. Denna dag var det södra Öland som var första målet. Ölands Fotoklubb hade bjudit in till träff på NATURUM, södra udden. Där har klubben för tillfället en fotoutställning. Naturbilder av tjugotre fotografer. Fina och välgjorda bilder. Egentligen inte någon överraskning. Vi vet att Ölands Fotoklubb genom åren, har levererat många duktiga fotografer, med känsla för naturbilder. Här visas genomgående Ölandsbilder från norr till söder. Smått och stort, färg och svartvitt. Värt att se! Rekommenderas!  Även om vi inte var många från traktens fotoklubbar, så blev det en fin stund, där fika och samtalet alltid är en höjdpunkt.
Text o foto Boppe Perhamn