Tisdag 08 Juni

Hattrick för klubben

Klubben har kammat hem fina placeringar i ”Östersjöutmaningen” för tredje månaden på rad. Wow!
Denna gång var det Boppe Perhamn som fick äran.

Vår ordförande har också haft sin första fotoutställning och en av klubbens lagmedlemmar har placerat sig i Kamera Bild Grand Prix, på temat form.

Torsdag 29 April

Grattis Boppe och Veronica

Vi säger grattis till Boppe och Veronica som båda fick placeringar i Riksfotoutställningen 2021.
Boppe fick en fin bronsplats i sektion A - kollektion påsikt med en bildserie kallad "Corona".

Veronica fick 2 bilder för visning i sektion C - enstaka påsiktsbild. Inte dåligt bland 529 bidrag.

Läs hela resultatlistan här >>

och se bilderna här >>

Boppes bronsserie "Corona"

Veronicas antagna för visning

Tisdag 13 April

Tack för blomman!

Nu är det överlämnat. Jag slutat som ordförande och lämnar över ordförandeklubban till Helena Erngård.
Samtidigt överlämnar Helena en mycket fin blomma till mig. Tack så jättemycket.
Detta skedde när vi träffade reporter från Kalmar Läns tidning/Nybro Tidning, mitt på stan vid Domkyrkan
trodde vi, men det var kallt så vi gick in i Domkyrkan. Ni kan läsa om detta i tidningen i slutet av veckan.
Såg ni presentationen av Helena i Barometern måndagen den 11 april?
Känns mycket tryggt att lämna över ordförandeklubban till Helena.

Dessutom finns det nu 4 nya, sedan något år, i styrelsen, som bådar för att det kommer att hända en del. Det finns ju även en del erfarenhet, med de som varit med några år.
Tack för tiden och alla dessa år i styrelsen!  Jag önskar er i styrelsen en spännande tid framöver.

Ps. Ordförandeklubban är skänkt av en medlem för många år sedan. Vi söker hans namn, om någon har uppgifter? Ds.

Boppe Perhamn

Tisdag 06 April

Helena månadens vinnare

Tävla med bilder på temat Östersjön!

Över 100 bilder trillade in under fototävlingens första månad, och det var ingen enkel sak att utse en vinnare. Efter överläggning landade juryn till slut i Helena Erngårds mystiska och dramatiska bild som är tagen en decembermorgon på Svinö.

Intervju med månadens vinnare och Kalmar fotoklubb-medlem: barometern.se

Vad är din relation till Östersjön? Visa din bild! Läs mer:barometern.se/kalmar/tavla/
Nya vinnare i Barometerns fototävling presenteras varje månad. Skicka in bilder till ostersjon@barometern.se

Helenas bild