Torsdag 01 Oktober

Stort intresse för bilderna från maran. Foto: P. T

Vem vann MiniFotoMaran?

Kalmar Fotoklubbs senaste fotomöte dominerades av att få se och samtala om alla bilderna som fotograferades av 22 fotografer på minifotomaran i augusti månad. Paul Madej som förberett sig noga, redovisade sitt sätt att se på bilderna och vilka han tyckte berörde honom, utifrån varje enskilt tema. Glädjande att många nya medlemmar är med och visar att de finns vilja och inspiration att ta bilder som andra tar till sig. Alla var överens om att detta är en bra form för att lära sig att på kort tid hitta motiv och vara kreativ.

Vinnare:

Bästa Collection: Karl Ekborg

Mönster:         Christina Hjalmarsson

Gult:               Miriam Eriksson

Spegling:         Karl Ekberg

Symbol:          Susanne Carlsson

Gatubild:         Miriam Eriksson

Rörelse:          Stefan Andersson

Bästa självporträtt: Pelle Hybinette

Under kvällen genomfördes också månadstävlingen med temat ”Tvätt”. Där segrade Johanna Eriksson. Nästa månad är det medlemmar som visar bilder och månadstävlingen har temat ”Mitt Kalmar”.

Boppe Perhamn