09 December

Juryn presenterar resultatet

Susanne vann klubbmästerskapen.

I årets klubbmästerskap deltog 8 kollektioner och Susanne Carlssons porträttserie i svartvit tog hem segern.
Juryn, Stefan Andersson motiverade och berättade hur han genom vår "Segeholm-metod" kände och bedömde årets bilder. Resultatet blev följande:
 1:a Susanne Carlsson
 2:a Boppe Perhamn
 3:a Göran Erlandsson

Lars-Olof Sjöstedt och Malin Gustafsson berättade om leaderprojektet Landsbyggden i Kalmar kommun, där fotoklubben är inblandad. Mer info om detta projekt kommer så fort vi har mer material.

Pelle Hybinette har spenderat en tid på Barbados och visade två korta bildsvep, den lokala befolkningen och fiskmarknaden. Glöm inte Pelles film från Domkyrkan där en del av medlemmarna var statister, visas på TV2 kl 20:55 den 20 december.

Hattrick för Peter Eriksson som tog sin tredje raka seger i månadstävlingen, -Det är ju inte klokt. kommenterar Peter händelsen.

29 deltagare delade på kaffe och mackor som, som vanligt, intogs under småprat och mingel.

C/O Helena Erngård Ordf.