03 Februari

Bild ej tagen med Nikon

Årsmöte

Smörgåstårtan fördelades mellan de 30 deltagarna på årsmötet. Men dessförinnan hade sedvanliga förhandlingar avslutats, där hela styrelsen med Boppe Perhamn i spetsen omvaldes för ytterligare ett år.

Diplom utdelades till klubbmästare Susanne och Peter E för seger i månadstävlingarna. Peter E vann också Årets bild efter omröstning bland deltagarna.

Stora tack utdelades till Ingvar för fantastiskt kaffekokande och ordförande Boppe hyllades med blomster för ännu ett års gott arbete i klubbens framåtanda.

Efter nämnd smörgåstårta och kaffe med fotosnack var det dags för kvällens bildvisare Paul Madej. Paul visade bilder från sitt arbete som frilansande fotograf. Sport, politik, reportage, ja alla typer av motiv fick vi ta del av.

C/O Helena Erngård Ordf.