Torsdag 19 September

Minifotomaran. Foto Boppe

Helkväll med Rohny.

Helkväll med Rohny Gustavsson.

Det blev en helkväll, med en gång i tiden en gammal ordförande för klubben. Det var en del år sedan men han har varit med och också skaffat sig gedigen fotoerfarenhet.

Allt började denna kväll med att han berättade vad han såg i de bilder som togs under ”minifotomaran”. Varje fotograf fotograferade en bild på 5 teman plus självporträtt. Av 13 fotografer så var det en som Rohny valde som den bästa serie bilder och som på bästa sätt, enligt honom, löste uppgiften. Segrare blev Thea Persson. Grattis.

Efter fika så fortsatte kvällen med ”månadsbilden”. Varje deltagare har möjlighet att ta med en utskriven bild i valfri storlek. Denna kväll var temat fritt. Och här segrade Göran Erlandsson med ett porträtt på sitt ansiktsmålade barnbarn. Grattis.

Kvällen avslutades med att Rohny visade egna naturbilder från Öland. Han berättade om sina vinterbilder och delade med sig av sin erfarenhet och vilja att även ta bilder när det är lite kallt om nosen. En bra kväll med mycket inspiration inför hösten och vinterns fotografering. Tack Rohny.

Nästa fotokväll är den 22 oktober och handlar om kvälls och nattfotografering. Tema för ”månadsbilden” är ”natur”.

Boppe