30 April

Samtal om bilder

Det var med en ny och härlig känsla jag åkte ifrån gårdagskvällens fotomöte. Samtalet som vi hoppats på blev av och jag tror att ni som var där var nöjda. Det var fem st. som hade bilder med och som blev föremål för samtal. Vad fick vi för känslor och hur talde bilden till oss? Spännande, utmanande och inspirerande. Daniel Dahl är erfaren fotograf och med sin pedagogik ledde han det hela galant. Vi som fick synpunkter och hjälp med våra bilder, tror jag upplevde det väldigt positivt. Hur eller hur, så tror jag att det är en form vi ska fortsätta med, i någon form framöver. "Månadens bild denna kväll hade temat "trångt" och det var Boppe Perhamn som tog förstaplatsen. Nästa gång, lördagen den 17 maj är det fotomara tillsammans med Ölands Fotoklubb. Det ser vi fram emot. Information och inbjudan kommer men boka denna dag för detta.