29 Oktober

Intressant att se andras bilder. Foto Boppe

Bildsnack

Bildsnackkväll i fotoklubben Det var 20 st medlemmar som kommit för att snacka bilder. Att se andras bilder och samtala om dem inspirerar och ger ny kunskap. Daniel Dahl hjälpte oss och varje bild fick god tid för analys. Månadsbildens tema denna kväll var "strandkanten". Många fina bilder kom presenterades och snackades om. Rolf Lind fick äran att bedöma bilderna och ge sina synpunkter. Placera de fem första enligt hans tycke. Vann gjorde Stefan Andersson med en fin grafisk bild, en siluett där ungdomar kastar "mackor vid strandkanten". Rolf Lind var på besök i Kalmar. Han har varit en trogen medlem av Kalmar Fotoklubb i många år. Nu finns han i Umeå. Nu var han tillbaka för en kväll och hade med sig några bilder för visning. Vad händer när man sätter sig på en plats och väntar på att människor ska passera förbi och passa på att ta bilder i "smyg". Kul idé och resultatet var mycket bra och inspirerade oss att kanske försöka vi också. Nästa gång är den 25 november.