Torsdag 30 April

Foto: Holger Tillström

Medlemsbilder

Visst , det handlar åter igen om bilder. Så ska det vara i en fotoklubb. Aprilmötet blev inget undantag. En del medlemmar hade med sig bilder som användes för utgångspunkt för samtal. Och samtal blev det. Den som tagit en bild, gjort allt för att den ska bli så bra som möjligt. Fixat och donat för att nå fram till betraktaren. Då är det spännande att testa den på sina fotokompisar med samma starka intresse för foto. Och ofta får den som tagit bilden en del tips hur andra upplever bilden. Innehåll, komposition och teknik. Månadsbilden denna kväll bedömdes av före detta klubbmedlem och fotografen Rolf Lind, Luleå. Temas ”trasigt” hade samlat ett antal bilder med ett mycket brett innehåll. Mirjam Eriksson ansågs tagit den bästa bilden i ämnet. Tvåa Lena Nyberg och trea Stefan Andersson.