07 Oktober

Íntresserade deltagare. Foto Göran E.

Staffan Arvegård på besök.

En kväll med fotograf Staffan Arvegård. Deltagarna fick denna kväll, genom denna erfarne fotograf, inspiration att plåta i sin närhet. Programmet kallade han "närproducerat". Ett fotoområde vi ofta glömmer bort på grund av vår hemmablindhet. Staffan visade många bilder från de olika platser han tillbringar sin tid på. Inspirerande. Kvällens månadsbild hade temat "min sommarbild" och kvällens gäst fastnade för Boppe Perhamns bild, där dottern just fått upp en stor gädda. Andra platsen tog Stefan Andersson. Göran Erlandsson den tredje. Efter att ha hört Staffan tala om sina bilder, utmanade ordföranden alla att gå hem och lägga in bilder från sin närhet. Tre till fem bilder. Många nicka och antog utmaningen. Hur många kommer att förverkliga detta?