14 December

Årets sista månadsmöte

Luciadagen och bara några dagar kvar tills det är dags att tända det fjärde ljuset. Ett ypperligt tillfälle att mingla med glögg och pepparkaka. Det tyckte i alla fall tjugofem av klubbens medlemmar som slutit upp i Västerport kyrkan. Elva medlemmar hade hörsammat uppmaningen att skicka fem årsfärska bilder till Boppe. Det bildspel som Boppe sammanställt blev sedan kvällens huvudnummer med temat ”gissa vem som tagit bilderna”. Ett uppskattat inslag som vi gärna ser en upprepning av någon gång under nästa år. Kvällen avslutades med att Margareta Dahlqvist som jury utsåg vinnande månadsbild till temat stilleben. Ett inte alldeles lätt tema att tolka visade det sig av diskussionerna. Hur som helst fick vi se en mycket värdig segerbild signerad Gunilla Slätis. Stort grattis Gunilla! Årets sista månadsmöte avrundades med tillönskan om en god jul och ett gott nytt år samt en påminnelse att under inledningen av det nya året lämna tre bilder till klubbmästerskapet.

C/O Helena Erngård Ordf.