Tisdag 07 Mars

Månadsmötet den 7 mars

14 medlemmar hade slutit upp till fotoklubbens månadsmöte den 7 mars. Med bild och ljud bjöd Rickard Ingemarsson på en resa i vattnets fascinerande värld. Att Rickard förutom mycket tid också lagt själ och hjärta i projektet ”WATER” stod klart för alla. Foton och musik harmonierade i ett strålande kompetent bildspel. I den följande diskussionen fick Rickard beskriva sitt tillvägagångssätt och sina arbetsmetoder. Efter sedvanligt fika med smörgås fungerade sedan Rickard som jury när månadens bild med fritt tema skulle avgöras. Anna Forsberg vann med en fin relationsbild. Stort grattis till Anna! Evert Olsson och Stefan Andersson knep platserna närmast Anna. Temat till nästa möte, den 28 mars, är ”MIN HYLLNING TILL VÅREN”. En bild, gammal eller nytagen, som visuellt sjunger en lovsång till våren helt enkelt.

C/O Helena Erngård Ordf.