29 Mars

Mötet den 28 mars

Till mötet hade 17 fotointresserade anslutit sig. Vi såg ett inspelat samtal i Moderskeppets regi mellan Mattias Karlsson och Göran Segeholm om vad man får respektive inte får fotografera samt vad upphovsrätten innebär för en fotografisk bild. Mycket intressant och tänkvärt! Det finns förövrigt möjlighet för klubbens medlemmar att till ett rabatterat pris ansluta sig till Moderskeppets rika utbud att kurser och annan information. Ta kontakt med Boppe om ni är intresserade. Efter sedvanlig fikastund med mycken diskussion runt borden fortsatte kvällen med att Peter Eriksson berättade om hur vi som medlemmar kan använda oss av de olika funktionerna på klubbens hemsida. Hur vi gör för att kunna logga in som klubbmedlem och därefter hur vi t.ex. kan lägga in våra foton i galleriet och hur vi kan lyfta våra fototankar i bloggen. Klubben syns definitivt bättre utåt om alla försöker dra sitt strå till stacken genom att vara aktiva på hemsidan. Till slut avgjordes vem som tagit månadens bild på temat ”Min hyllning till våren”. Birgitta R Tillström segrade med en fin bild på skillor som fått besök av ett vårbi. Grattis Birgitta!