04 Oktober

Holger Tillström tycker till om Peters bider

Mötet 3 oktober

Vid fotoklubbens första höstmöte den 3 oktober hade 17 medlemmar hittat vägen till Västerportkyrkan. Bilderna från vårens ”minifotomara” bedömdes gemensamt av oss som fanns på plats. Fem olika teman hade tacklats av 9 fotografer. Att Peter Eriksson var den som lyckats bäst rådde det stor enighet om. När sedan segraren i ”månadsbilden” på temat VILA skulle utses, blev det Tomas Valves bild som drog det längsta strået då kvällens enmansjury – Magnus Svensson – la ut texten. Boppe berättade helt kort att styrelsen gärna ser en bredd satsning från klubbens medlemmar på kommande RIFO. Nästa möte blir tisdagen den 31 oktober. Temat för månadsbilden är RÖRELSE. Mer information om mötet kommer att publiceras på hemsidan.

C/O Helena Erngård Ordf.