28 Februari

Månadsmötet den 27 februari

Trots snöovädret kom 13 medlemmar till månadsmötet i Västerportkyrkan. Anna Forsberg och Björn Petersson bjöd på fina bilder och berättade om dem och sina upplevelser från en resa till Tadzjikistan och Kirgizistan. Inför nästa månadsmöte lyfte Boppe tanken på att ”byta” raw-filer mellan några av klubbens medlemmar för att efter bildbehandling visa hur individuellt resultatet kan bli. Mer information om detta kommer. En enkät delades ut för att ge styrelsen en ”vink” om vad medlemmarna förväntar sig av verksamheten. Mer information kommer även om detta. Efter sedvanligt fika blev det Lorentz förunnat att fungera som domare i månadsbilden med ”fritt” tema. Av de 10 bidragen var det Per-Eriks som drog det längsta strået.