25 April

APRILMÖTET

Fotoklubbens månadsmöte den 24 april mönstrade 16 deltagare. Boppe konstaterade att klubbens satsning på årets RIFO gett resultat. Lorentz Lindblom har nominerats för diplom eller medalj. Stefan Andersson, Joachim Haux och Boppe har fått bilder antagna. På mötet berättade sedan Gunnar Magnusson från Kalmar stads hembygdsförening om en kommande fototävling ”Årets Kalmarbild”. Det kommer att finnas 5.000 kronor i prispotten. Mer information om tävlingen presenteras inom de närmaste veckorna. Kvällens huvudnummer svarade därefter Bo Carlsson för. Under rubriken ”En kavalkad med egna bilder om ditt och datt från sextiotalet fram till nu” fick vi följa hur Bo utvecklat sitt fotograferande. Ett mycket uppskattat inslag med fina bilder från det analoga till det digitala. Efter sedvanligt fika med tilltugg blev det Mia och Bjarne Liljeström som fick bedöma ”Månadsbilden” på temat teknik. Per-Erik Petersson drog det längsta strået följd av Stefan Andersson och Bo Carlsson.

C/O Helena Erngård Ordf.