29 Augusti

Höststart med Minifotomara

14 medlemmar dök upp på klubbens månadsmöte den 28 augusti. Tillsammans med fotografen och filmaren Michelangelo Miskulin diskuterades bilderna från vårens minifotomara. Michelangelo redovisade sedan sin bedömning av vilken fotograf som presterat den sammantaget bästa kollektionen med utgångspunkt från givna teman. Det blev Boppe Perhamn som drog det längsta strået. Grattis Boppe!

Efter sedvanligt fika med mycket fotosnack berättade Michelangelo om sitt arbete med såväl rörliga bilder som stilbilder vilket ledde till många frågor och givande diskussioner. Först när klockan närmade sig 21 bröt vi upp från mötet och klev ut i sensommarmörkret med känslan av att ha upplevt några givande timmar som sporrat vårt fotointresse.

// text och bild P-E Petersson