Tisdag 05 Februari

Årsmötet avklarat.

Kalmar Fotoklubb har haft sitt årsmöte. Tillfälle att tillsammans se tillbaka, se att allt är i sin ordning i ekonomi och naturligtvis blicka framåt, göra val för nytt fotoår.
Ny styrelseledamot, som dessutom blir ny kassör, är Pernilla Gustavsson. Hon ersätter Per-Erik Petersson som avgår ur styrelsen och sekreterarjobbet. Ny/gammal sekreterare blir Peter Eriksson.
I övrigt omvaldes styrelsen och Boppe Perhamn som ordförande.
Förutom förhandlingar visades många bilder från olika fotomöten, klubben haft under året.
Årets pristagare fick sina priser och den stora vinnaren i år blev, Per-Erik Petersson. Han segrade i klubbmästerskapet (kollektion trebilder), månadsbilden och även framröstad, att ha tagit årets bild.

Månadsbilden kommer att utgå som tävling och istället kommer andra former att presenteras.
Fortsättnings, kommer vi ha möjlighet att ta med bilder till månadsmötena, men ännu mer än innan, samtala om bildens innehåll, och hur vi tycker att vi lyckts skapa bilder.
Välkomna, nya som gamla medlemmar.
Boppe Perhamn