Måndag 02 September

Nu är Kalmar Fotoklubb igång igen. Efter en sommar med få aktiviteter, ska medlemmar och andra intresserade samlas för att inspirera varandra, att skapa bilder.
Under tisdagen den 27 träffades 12 till första samlingen. Här handlade det om att se på bilder från ”MINIFOTOMARAN”. En programpunkt som återkommit under många år. Det var 12  fotografer som under en samling på försommaren, fått i uppgift att fotografera tre teman innan kvällens fika och tre efter fikat. Denna kväll skulle det hela redovisas. Att lösa uppgiften att fotografera bilder och tolka teman som avgränsning, cykel, lekredskap, ensam, brygga och bortkastad blev en utmanande uppgift. Efter ett fint samtal om bilderna, var det dags för kvällens gäst, Jan-Olof Härnström, att ta fram segrarna. Stefan Andersson fick första pris, Rolf Lind andra och Boppe Perhamn tredje.
Vi ser fram emot hösten samlingar, och denna kväll kommer att följas av ett antal inbjudningar, till olika typer av programkvällar. Följ oss på denna hemsida.
Är du sugen att vara med, nya, gamla fotointresserade personer, hör av dig.

C/O Helena Erngård Ordf.