Tisdag 31 Oktober

Katten, vilken bild!

Många fina medlemsbilder

Medlemmarnas egna bilder och i synnerhet bilder från Magnus Johnsson och Paul Madej.
Dessa två herrar stod för varsin bildsvit och berättade om sitt sätt att jobba. Magnus visade och berättade om en hockey-fotografs vedermödor strax utanför rinken. Att ta många bilder och förbereda för både seger och förlust är ett av uppdragen. Magnus använde i första hand teleobjektiv med brännvidd 200-300 till sina Nikonkameror. Magnus bilder kan du se på Nybro Vikings hemsida.

Pauls bilder blev verkligen uppskattade av de 28 deltagarna på kvällens möte. Paul visade bilder som både planerats och tillkommit av ren slump. Studenter och Ingvar Kamprad blandades i en kavalkad av bilder som publicerats i Barometern där Paul jobbar som fotograf.

Rogge hyllades för sin silverplakett i Rifo:s digitalsalong och även denna kväll välkomnades två nya medlemmar som slapp betala för den goda mackan och kaffet.