11 December

Eva Lena Johansson/Carlsdotter klubbmästare 2019

Det var 21 intresserade fotografer samlade för att se bilder av Björn Sandström, Öland, höra hans val av årets Klubbmästare 2019.

Kvällen började med att Björn visade bilder från olika områden i sitt fotograferande. En ny och spännande kontakt för Kalmar Fotoklubb. Han har ett särskilt öga för kulturarvet på Öland. Därför blev det ett antal bilder från vårt älska Öland. Björn är en erfaren fotograf med med många utställningar bakom sig. Han visade prov på sitt sätt att fotografera och inspirerade till fortsatt arbete för oss alla.
Björn var även den som skulle utse Kalmar Fotoklubbs klubbmästare 2019. Tio kollektioner var inlämnade, innehållande tre bilder i fritt tema. Det blev en svår uppgift att utse vinnare eftersom det var särskilt många fina bildserier inlämnade. Efter mycket övervägande och ett antal timmar framför bilderna var det Eva-Lena Johansson-Carlsdotter som vann förstaplatsen. Bilder från hemgårdens lada, svartvita bilder,  i mycket fint ljus. Eva-Lena är ny i Kalmar Fotoklubb och har visat prov på fint sinne för bilder och vilja att skapa bilder i sin egen stil. Vi GRATULERAR Eva-Lena till detta fina pris.

På andra plats kom Peter Eriksson och tredjepristagare blev Miriam Eriksson.
Detta var sista samlingen för året och vi inbjuder till Kalmar Fotoklubbs årsmöte tisdagen den 28 januari 2019.
Hoppas så många som möjligt av deltagande fotografer lägger in sina kollektioner på hemsidans galleri.

Styrelsen för Kalmar Fotoklubb önskar alla hemsidesbesökare en fin jul och nyårshelg. Vi hoppas på ett nytt fotoår med många tillfällen att inspirera varandra till många nya bilder.

gm Boppe Perhamn ordf.