07 Mars

Årets jury och föreläsare, Annika Lund

Storfototräff 2007

Årets Storfototräff Sydost-07 lockade ett 40-tal fotografer och andra intresserade från de tre deltagande klubbarna, Kalmar Fotoklubb, Fotoklubben Focus och Ölands Fotoklubb.

I klubbtävlingen stod inte helt oväntat Kalmar Fotoklubb som segrare, och från samma klubb var även Bäste fotograf, Rohny Gustavsson.
Segrare i respektive klass blev:

• Dia, Rolf Lind KFK
  • Svartvit, Boppe Perhamn KFK
  • Färg, Anders Leander ÖFK
  •

Det digra jobbet att utse vinnare och övriga placeringar utfördes av Annika Lund från Öland. Annika var också kvällens föreläsare som visade och berättade om sina bilder från diskbänken till världens storstäder. Vi fick även se intressanta bilder från en fiskmarknad i Italien, som senare ska bli en bok.

Nöjda mötesdeltagare lät sig smaka på kaffe och mackor samt köpa lotter. Mycket bild och kamerasnack blev det runt fikaborden

Resultatlistor finns för nedladdning i pdf-format på startsidan.