27 Maj

Minifotomaran

Kalmar Fotoklubb genomförde den traditionella FotoMaran igen. Eftersom vi inte haft så många samlingar under våren, var det ett gott möte att ses igen.
Fotointresserade som vi är, och sugna på att få utmaningar att fota olika motiv. 11 st fotografer fick chansen att tillsammans enas om 6 teman. Tre före fikat och tre efter fikat.
Liv, siluett, stan är full av vatten, kyrkogård, purpur och skugga var de teman var och en skulle gestaltas i bild. Det blev en underbar kväll med solsken och värme. Lite stress och press lyste igenom mot slutet hos en del. Nu ser vi fram emot resultatet och hoppas att omständigheterna tillåter oss att samlas inomhus igen. Vi inbjuder, åter igen, om läget är under kontroll, till utfärd till Blå Jungfrun med båten Shalom söndagen den 23 augusti.
Boppe

C/O Helena Erngård Ordf.