Tisdag 02 Juni

Peter, Rolf och Lena pristagare!

Idag kom tidningen Kamera Bild. Vi är ju några stycken som är med i Grand Prix, och nu kom måndadsresultat. Denna månad var temat "FORM".
Två av klubbens medlemmar placerade sig denna månad. Rolf Lind och Lena Johansson. Vi gratulerar dem och hoppas vi kan visa bilderna på denna hemsida.
Det var många fina bilder som kom med i resultatlistan. Roligt och utmanande att plocka ut bilder och försöka komma med. Nu är det tre omgångar kvar och nästa tema är "ÖGONBLICK". Därefter "NATUR" och MONTAGE".
Pröva lyckan du också.

Dessutom har Peter Eriksson kammat hem ett pris i fototävling.
Det är Cyberphoto.se som haft en tävling med temat "Hemma".
Så här skriver bedömaren: "Peter har verkligen fångat känslan för de äldre som strikt beordrats att stanna hemma.
Vi tycker kompositionen, redigeringen och motivet ger en autentiskt känsla hur livet för många är just nu."

Grattis Peter