02 September

MiniFotoMaran avgjord

Peter Eriksson vann årets upplaga av MiniFotoMaran 2020.
I maj genomfördes en mara där tio fotografer gav sig ut för att fotografera 6 ämnen plus självporträtt.
Ämnen som liv, siluett, kyrkogård, purpur, hela Kalmar full av vatten och skugga, skulle fotograferas under några timmar.
En nyttig och bra uppgift för alla fotografer. Att jobba under press och prestera bilder av bra snitt under så kort tid.
Flera av deltagarna var märkbart stressad att få till det, särskilt när solen mer och mer sänkte sig i horisonten.

Nu var det dags för redovisning. Utomhus naturligtvis. 70 bilder var upplagda på ett skynke på marken.
Samtal fördes om hur vi lyckats med bilderna. Veronica Forsberg, ny bekantskap för Kalmar Fotoklubb bedömde bilderna.
Vinnare blev Peter Eriksson som hade en spännande svart-vit serie bilder. Tvåa blev Ulrika Ohlsson och trea Boppe Perhamn.

Kanske kommer några deltagare lägga upp sina bilder på hemsidan?

Boppe text o foto.