Söndag 18 Oktober

Utflykt med naturbilder

Lördagen den 17 oktober och utflykt med sikte på naturbilder. Det var sex tappra fotografer som gav sig ut och plåtade denna morgon. Några hade redan kl. 6 på morgonen prövat fotografera innan solen gick upp. Färden  gick sedan till Öland och Västerstads Almlund. Naturreservat som håller på att växa igen. Stigarna syntes knappt så det blev en kort fotografering där. Tråkigt att de flesta almarna håller på att dö ut. Angripna av någon skadeinsekt?

En och annan bild blev det väl där, men det blev fler på nästa ställe, som färden gick till. Penåsa Ödeby. Ligger vid Kastlösa. Vi fick en fin vandring på gamla järnvägsvallen, och en skymt av den gamla byn, som legat på platsen. Det stora är ändå att träffas, inspirera varandra att försöka ta lite nya bilder, hinna med att snacka om ditt och datt.

/Boppe