28 Mars

Intressant värre att se på älgbilder!

Elgqvist visade Älgbilder!

Oj vilka bilder! De 31 fotoklubbsmedlemmar som kom till samlingen var nöjda värre. Nils Elgqvist från Nybro visade ett antal bilder från Öland och den älgstam som finns där. Inga dåliga grejer.

Alla förstod att det låg mycket tid och möda bakom denna dokumentation. Här gavs tips hur man smyger sig på vilt och hur man vänder sig i vinden. Vi minns särskilt bilderna från rapsfälten där ett antal älgar fångades på bild.

I övrigt genomfördes en månadstävling där temat var ”fika”. Vinnaren hade tagit en fikande person i vattenspegling. Fotograf Miriam Eriksson.
Dessutom var det slutinlämning för den stora utställningen på ELMIA Jönköping kommande helg. Ett 70 tal bilder från 22 fotografer ställer ut. Boppe