24 Februari

Helena Erngård visade bilder

Kalmar Fotoklubb genomförde ytterligare ett fotomöte online.
Det var 16 st medlemmar och andra intresserade som kopplade upp sig och deltog i mötet.
Intressant att mötas, trots att vi inte kan ses fysiskt. Det fungerar tillfredsställande.
Denna kväll var turen kommen till Helena Erngård, att hålla föredrag och visa bilder.
Temat för kvällen "
Äventyrlig och kreativ fotografering." Helena visade verkligen att hon
är, och vill vara, en kreativ och produktiv fotograf. Vi fick följa hennes väg som fotograf, från tidig ålder, till den fotograf hon är idag. Många bra bildexempel, på vad som vuxit fram i skapandet under åren. Helena inspirerar till, att våga gå utanför gränserna och experimentera, försöka hitta sin egna väg framåt. Helenas bilder visade på att hon är mångsidig i sitt motivval, och inte rädd för att fotografera brett. Det var säkert en hel del, som efter denna kväll, drömmer om att hitta vidare i sin fotografering, och våga var lite mer äventyrlig och kreativ. Tack Helena för din kväll med oss!

Vi fick även en utmaning av Helena, att jobba vidare med.
Fotografera en kreativ bil.
Nytagen.
Vad är dina ingredienser? Din bildstil?
Skicka den till helena@engard.com   innan den 9 mars.
Alla inskickade bidrag får personlig kommentar.

Boppe Perhamn