Torsdag 28 Augusti

Kalmar Skylt och gravyr/Lorenz Lindblom

Tisdag den 2 sept. Välkomna!

Tisdagen den 2 september 18.30 Lokal: Kalmar Skylt och gravyr/Lorenz Lindblom Franska vägen 5 A Kalmar. Se vägbeskrivning bifogad fil. Tema: Stora bilder. Vi kommer att samtala om stora bilder. Hur man förbereder sig inför utskrift, vilka filformat mm. Vi får se hur de skriver ut stora bilder. Vi kommer att få hjälp med detta av personal på företaget. Dessutom en liten rundvandring på företaget. Har du någon ny eller gammal bild i större format hemma? Tag med den så kan vi se på utskrifter och jämföra!! Vi kommer att se resultatet från minifotomaran. Ca 125 bilder. Vi kommer att ha månadstävling med temat "Min sommarbild". OBS! Företaget sponsrar oss med fina priser. 1:a pris en utskrift på vanligt papper 2:a pris en utskrift på kanvasduk Alltså bör du ha med dig din bild på en skiva eller stickminne så den kan skrivas ut under kvällen!. Dessutom går vi igenom höstens program: Datumen och teman för månadstävlingen är: 2 sept "Min sommarbild" 29 sept "Gatubild" Göran Segeholm kommer 28 okt "Oskärpa" 25 nov "Collage" 9 dec "Miljöförstöring" Välkomna!

C/O Helena Erngård Ordf.