Torsdag 27 November

Under fikat diskuterades bilder tagna med blixt.

Blixten i centrum.

Senaste fotomötet blev en kväll runt blixtens möjligheter. Det var Jimmy Stjärnborg studiofotograf på Nybro Foto, som var på besök. Han visade egna bilder som var tagna i olika slags ljus. Blixten är ett bra hjälpmedel för oss och det visade Jimmy prov på. Att ta bilder med en eller två ljuskällor. Eller så använder vi naturens ljuskälla solen själv. Befintligt ljus med dess fördelar och möjligheter. Många blev efter denna kväll verkligen inspirerad att använda de blixtar som klubben har som gemensamma verktyg.

I övrigt så hölls det månadstävling med temat kollektion. Oj, vad många hade jobbat med sina bilder och det fanns många olika typer av idéer på hur man löste detta tema. Vinnare blev Kerstin Östbring med Miriam Eriksson och Thea Persson på efterföljande platser.

Klubben fortsätter att växa och denna kväll kom fyra nya intresserade.

C/O Helena Erngård Ordf.