Fredag 30 Januari

Sven Algnäs visade sin utställning. Foto: Anders S

Sven Algnäs och årsmöte.

Äventyraren Sven Algnäs var åter igen och visade bilder hos Kalmar Fotoklubb. Han har besökt 100 länder och har 20.000 bilder i sitt arkiv. Med sina bilder och sin berättarkonst har han roat fotomedlemmarna många gånger. Nu visade han sin utställning på 60 porträtt tagna på resor över välden. Lite vemod spred sig hos de äldre medlemmarna när vi anade att detta är nog sista gången han är hos oss och berättar. Han flyttar nu till Huskvarna närmare barn och barnbarn. Om det nu var sista gången han var hos oss så blev det ett gott slut.

Kalmar Fotoklubb fortsatte kvällen med årsmöte. Förhandlingar och smörgåstårta. Årets bild korades och fotograf av den bilden var Susanne Carlsson.  Årets klubbmästare blev Thea Persson. Sammanlagda vinnare av månadstävlingen blev Boppe Perhamn.