Fredag 24 April

Vilken kväll!

Kalmar Fotoklubb ställde denna kväll  in vår och åkte för att höra Mattias Klum berätta till sina bilder. Att en del av oss även fick höra Nanne Bergstrand tala ledarskap var bonus.

Om Mattias har bra bilder så har han en ännu bättre förmåga att berätta och föreläsa. Han inte bara talade, han kröp, satt och gick framför skärmen med bilderna. Han höll oss i ett intressant järngrepp. Vi fick se hans mest kända bilder på ett antal resor genom världen. Kanonbra.

För egen del var det även roligt att höra Nanne eftersom jag jobbar med ledarskap på olika sätt i mitt arbete.

Nu laddar vi för att åter igen möta Göran Segeholm. Ni tänker väl på bildtemat månadstävlingen denna gång. Roligt om vi blev minst lika många denna gång som har bilder med sig.

"Vad längtar ni hem till". Ni har varit ute och rest och då på väg hem längtar ni säkert efter att .....?

Ett personligt tema och verkligt tema.  Gör vad ni kan för att ha bild med dig till denna samling.

Boppe

C/O Helena Erngård Ordf.