Kalmar Fotoklubb - På gång - intressant och nyttigt

På gång Vad är på gång

Årsmöte på gång

Kalmar Fotoklubb har ännu inte haft sin årliga årsmöte. Nu står det klart att det inte blir så stor förändring på tillåtelsen att träffas för förhandlingar.
Pandemin håller oss ifrån varandra fysiskt. Men våra onlinemöten fungerar, och gör att vi är igång.
Nu inbjuder vi er till ÅRSMÖTE tisdagen den 30 mars. Det blir digitalt, och ni kommer att få inbjudan och handlingar i god tid.
Vi kommer att se tillbaka på det gångna året, och vi kommer att se framåt. Välja flera nya till styrelsen, och hoppas på tider, då vi kan planera för "vanliga" möten igen.
Boka den 30 mars 18.30.
Ordf Boppe Pehamn

Nytt fotomöte digitalt

Som vi har skrivit om tidigare så fungerar det att ha fotomöte digitalt. Vi är riktigt nöjda med mötet där Joachim Haux visade bilder, och talade om gatufotografering.
Nu kör vi vidare och denna gång är det Helena Erngård som ska visa bilder. Temat blir "Äventyrlig och kreativ fotografering." Spännande.
Vi hoppas att fler kan koppla upp sig. Tveka inte utan kom med. Är det tekniken som strular, så kolla med oss? Datorn, plattan eller telefonen går ofta att använda. De flesta har mikrofon och kamera. Detta är det sätt vi kan ha vår verksamhet just nu. Länkar till uppkopplingen kommer. Vi har två avdelningar, och alltså två länkar, med paus emellan. Är du inte med i Kalmar Fotoklubbs e-postlista så begär länkar från boppe.perhamn@gmail.com
Koppla upp dig 10 minuter innan, och se att det funkar. Och kanske vi kan prata lite med varandra, innan vid drar igång.
Hälsningar Boppe

Digitalt möte

Nu är det dags igen. När vi inte kan ses fysiskt så tar vi till digitala möjligheten. Tisdag den 26 januari skulle vi haft årsmöte. Men det har av förklarliga skäl flyttas framåt. Nu blir det en kväll om gatufotografering. Det är nykorade klubbmästaren Joachim Haux, som kommer att visa bilder och berätta, om hur han fotograferar på gatan. Märk väl att det blir två avdelningar. Vi har en paus för eget fika. Det finns två länkar som ska användas för att koppla upp sig. Finns du inte i e-postlistan som fått inbjudan, och är intresserad, hör av dig till boppe.perhamn@gmail.com för info.

Vi utmanar dig att plocka fram eller ta nya bilder med samma tema. Gatufoto. Lägg in dem på hemsidan eller skicka dem till helena@erngard.com och hon väljer ett antal bilder till Instagram.

Troligtvis blir det ännu en bildvisning sista tisdagen i februari. Tisdag den 23 februari 18.30, åter igen digitalt. Mer info kommer.

Boppe

God fotsättning

Kalmar Fotoklubb önskar alla en god fortsättning på året.
Mitt inne i julens firande, så får vi snart sammanfatta en fotoår och se framåt mot ett nytt.
Ett år som inte varit helt vanligt. Men ändå har det skapats foto och producerats bilder.
Flera har fått utmärkelser i olika tävlingar och utställningar. Några  medlemmar fick även  möjlighet att publicera bilder i Kalmar Läns Tidning/Nybro Tidning under sommarveckorna.

Nu hoppas vi att vi ska kunna fortsätta inspirera varandra att gå vidare i vårt stor intresse.
Kanske, vi i början på året, får rätta oss efter pandemins spelregler, men vi hoppas gå mot ljusare tider. Årsmötet får säkert vänta eller så får vi ta det digitalt?
Nu önskar vi varandra ett nytt gott fotoår.
Fortsätt och tända ljus för en ljusare framtid, och ett nytt år.

Boppe Perhamn/Ordförande

Foto: Boppe Perhamn