Kalmar Fotoklubb - På gång - intressant och nyttigt

VÄRLDENS HOTADE DJUR
Med Tom Svensson

Malmös Fotodag 7 sept

På Malmös Fotodag kommer du få möjlighet att lyssna på från några av Sveriges främsta fotografer. I ett av föredragen tas vi med undervattnet tillsammans med en av Sveriges främsta undervattensfotografier. Vi får även höra underhållande historier från årets naturfotograf, följa med på en gripande räddningsaktion till SydSudan och mycket mer. Under dagen ger vi dig även möjlighet att vinna priser i vår öppna Portfolio Review, en nyhet på årets fotodag.

TREVLIG SOMMAR

önskar Kalmar Fotoklubb.

Minifotomara.

Åter igen dags för minifotomara.
Den 28 maj tisdag kl. 18.30 med samling i Västerportkyrkan.

Vi utmanas att fotografera motiv, enligt 6 teman, plus självporträtt.
Tre teman före fikat och tre efter.
Alla bilderna ska fotograferas i rätt ordning.
Har ni kamera med redigeringsmöjligheter så är det tillåtet.
Bilderna lämnas in under kvällen.
Skapa en kollektion med bilder utifrån temat.

Viktig och roligt övning för oss som fotar mycket och sedan sitter vid datorn och fixar til deml.
Nu får vi komponera och ställa in, tänka efter och kanske plåta lite långsammare.
VÄLKOMMEN MED!

I augusti samlas vi, tittar på de utskrivna bilderna, någon har bedömt kollektionerna
och enstaka bilderna.
Som vanligt får den som tar den bästa sviten bilder ett presentkort.

Du behöver inte anmäla dig men om du vill kan du meddela om du kommer så vi vet hur mycket fika vi ska köpa.
Boppe