Kalmar Fotoklubb - På gång - intressant och nyttigt

På gång Vad är på gång

Vårens aktiviteter

Vi hälsar vår nya ordförande Helena välkommen till en spännande fotovår

Och nu börjar vårens program ta form. Se mer i kalendern

Behind the Horizon

Kliv in i fotokonstnären Erik Johanssons förtrollade värld på Kalmar slott. Med kameran fångar han verkligheten och skapar sedan en osannolik och gränslös idévärld där fantasin har fritt spelrum. En utställning som genom surrealism och humor öppnar våra sinnen. Håll utkik på Kalmar slotts hemsida för öppningsdatum!

Läs mer här>>

Årsmöte på gång

Kalmar Fotoklubb har ännu inte haft sin årliga årsmöte. Nu står det klart att det inte blir så stor förändring på tillåtelsen att träffas för förhandlingar.
Pandemin håller oss ifrån varandra fysiskt. Men våra onlinemöten fungerar, och gör att vi är igång.
Nu inbjuder vi er till ÅRSMÖTE tisdagen den 30 mars. Det blir digitalt, och ni kommer att få inbjudan och handlingar i god tid.
Vi kommer att se tillbaka på det gångna året, och vi kommer att se framåt. Välja flera nya till styrelsen, och hoppas på tider, då vi kan planera för "vanliga" möten igen.
Boka den 30 mars 18.30.
Ordf Boppe Pehamn

Nytt fotomöte digitalt

Som vi har skrivit om tidigare så fungerar det att ha fotomöte digitalt. Vi är riktigt nöjda med mötet där Joachim Haux visade bilder, och talade om gatufotografering.
Nu kör vi vidare och denna gång är det Helena Erngård som ska visa bilder. Temat blir "Äventyrlig och kreativ fotografering." Spännande.
Vi hoppas att fler kan koppla upp sig. Tveka inte utan kom med. Är det tekniken som strular, så kolla med oss? Datorn, plattan eller telefonen går ofta att använda. De flesta har mikrofon och kamera. Detta är det sätt vi kan ha vår verksamhet just nu. Länkar till uppkopplingen kommer. Vi har två avdelningar, och alltså två länkar, med paus emellan. Är du inte med i Kalmar Fotoklubbs e-postlista så begär länkar från boppe.perhamn@gmail.com
Koppla upp dig 10 minuter innan, och se att det funkar. Och kanske vi kan prata lite med varandra, innan vid drar igång.
Hälsningar Boppe