Kalmar Fotoklubb - På gång - intressant och nyttigt

På gång Vad är på gång

Naturfoto Södermöre

Kalmars "nya” naturfotofestival i Södermöre för alla natur och fotointresserade. Det blir en fulltecknad dag, med utställare, bildutställningar och föreläsningar. Fri entré till företagsmässan och bildutställningen, och det är öppet för alla. Vill du ta del av föreläsningarna (6st), köper du en heldagsbiljett för endast 290:- Ett evenemang för hela familjen.

Läs mer på: http://www.bildkungen.se/Naturfoto_Sodermore/FESTIVAL.html

Fotoklubben i 24kalmar

Nytt repotage om Kalmar Fotoklubb 70 år och Boppes utsällning.
Läs här:>>24kalmar.se/70-aringen

Fotoklubben önskar

God Jul & Gott Nytt År

MÅNADSMÖTET DEN 11 DECEMBER

Vid månadsmötet den 11 december kommer vinnaren i årets klubbmästerskap att presenteras. Fotograf Nils Elgqvist från Nybro har då funderat färdigt över vilken av de åtta inlämnade kollektionerna som han ska placera högst upp på prispallen. Naturligtvis tillsammans med vinnande fotograf som under det kommande året får härbärgera det ståtliga vandringspriset. Nils kommer senare under kvällen att visa prov på sin rika bildskörd. Glögg och pepparkaka blir det självklart också under kvällen.