Kalmar Fotoklubb - På gång - intressant och nyttigt

På gång Vad är på gång

Skörhet tema för månadsbilden i november

Vid klubbens möte den 20 november (observera datum) skall månadsbilden visuellt beskriva "skörhet". En förklaring till ordet som finns på Internet är rätt och slätt "att vara skör". Söker man på synonymer till skör finner man ord som spröd, bräcklig, ömtålig och svag. Observera att månadsbilden denna gång ska lämnas digitalt via klubbens hemsida. Logga in på sidan med ditt användarnamn och ditt lösenord. Klicka på "Min sida" så ser du var och hur du ska lämna din bild. Lycka till!

Skörhet

På nästa möte är mottot "skörhet"!

Angående bug på hemsidan

Har ni fått ett e-post med rubrik "Reporting Critical Security Bug"?Vill bara meddela att det problemet är löst och ni ska inte få flera meddelande.

//Peter

Månadsbilden

Till nästa månadsmöte den 2 oktober är temat för månadsbilden "valår".Tag med en bild utskriven och vi har möjlighet att samtala om din bild tillsammans.