Kalmar Fotoklubb - På gång - intressant och nyttigt

På gång Vad är på gång

BJörn Sandström besöker oss

den 10 dec kommer vi få besök av Björn Sandström. Fotograf och fotolärare med många kurser o fotografering. han placerade sig högt i Kalmarbilder 2018. Han visar egna bilder och bedömer årets klubbmästerskap. Det är tio kollektioner med tre bilder i varje, med fritt tema. Brukar vara många fina bilder som presenteras i klubbmästerskapen varje år. Välkomna med!!!

Fotofestival i Eslöv

Se program Eslövs fotofestival

Välkomna till Medborgarhuset i Eslöv
Lördag den 9/11-2019 kl. 9-18

Fotokväll Kalmar Slott

EN FÖRELÄSNING OM
VÄRLDENS HOTADE DJUR
Med Tom Svensson

Malmös Fotodag 7 sept

På Malmös Fotodag kommer du få möjlighet att lyssna på från några av Sveriges främsta fotografer. I ett av föredragen tas vi med undervattnet tillsammans med en av Sveriges främsta undervattensfotografier. Vi får även höra underhållande historier från årets naturfotograf, följa med på en gripande räddningsaktion till SydSudan och mycket mer. Under dagen ger vi dig även möjlighet att vinna priser i vår öppna Portfolio Review, en nyhet på årets fotodag.